keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Voihan video mikä ominaisuuksienpaljousahdistus. Hankinnassa on uusi, ihan ihka ensimmäinen oma (veljen kanssa puoliksi jaettu) järjestelmäkamera, ja tämä ilta onkin nyt sit menny aika vahvasti sillä teemalla. Mitä ominaisuuksia tässä mallissa on mitä tuossa toisessa ei, tekeekö tällä jutulla tässä mitään, missä on parhain tarjous, onko tuosta putkesta mitään hyötyä jos ei ole kuvanvakaajaa, kato nyt ku tuolla toinen oli paljon parempi kun siinä on tätä ja tätä ja tuota.. Into kuvaamisen alottamiseen on valtava, mutta kun kokemusta on varsin vähän, niin tätä kaikkea informaatiotulvaa on vaikee käsittää. Alkuilta pohdittiin, että Canonin 1100D vaiko 600D. Prismassa olis oiva tarjous, jossa tonnisatasen rungon, plus 75-300mm objektiivin, kameralaukun ja 8GB muistikortin sais hintaan 599e. Samanen liike myy kuussatasta runkoa perus 18-55mm objektiivilla, laukulla ja kaheksan gigan muistikortilla hintaan 699e. On vaikeeta tämä päättäminen. Katotaan, mihin tulokseen päädytään. 
Oltiin tänään evakossa kotoa, koska meillä oli asuntonäyttöjä. Siivottiin ensin hullun lailla kahta kiinnostunutta asunnonetsijäperhettä varten ja sitten lähdettiin kuluttamaan aikaa kaupungille. Lopulta päädyttiin yllätysvisiitille serkkujen luo. Serkkujen koira Rollo on ihana. Oiva terapiakoira, joka nostaa hymyn huulille omalla suloisella olemuksellaan. Harmi, kun ei ole kuvaa moisesta otuksesta. Setä nappas miusta foton ja muokkasi siitä tuollaisen noin viidessä minuutissa iPadilla. Ei se näköjään ihan hyödytön vehje ole. 
Katon Greyn anatomiaa. Oikeastaan en oo ikinä pitänyt ns. sairaalasarjoista joissa näkyy koko ajan verta ja hädässä olevia ihmisiä. Muistan ku iskä oli vuorotyössä kun olin pieni, ja sit se katteli paljon sairaalasarjoja kun olin kotona. Miusta ne oli aina ällöttäviä. Mutta Greyn anatomiassa on jotain erilaista. Ja Ellen Pompeo on ihana nainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti