perjantai 21. lokakuuta 2011

Keep your head up, keep you heart strong

Päädyttiin kahden päivän vatvomisen jälkeen Canon 600D malliseen kameraan. Aika onkin mennyt sopivasti siihen tutustuessa ja sillä leikkiessä.

Mulla on päällä tänään Amnestyn Joku raja! -kampanjapaita, joka on kannanotto naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan. Pmmp on ollu tukemassa tätä kampanjaa. Hyvä pemut!
On väärin sanoa, että "minulla on tänään vain tätä tietty paita", koska käyn lähes joka päivä koko vaatekaappini sisällön läpi, ennen kun päädyn johonkin tiettyyn. Korjaan siis, miulla on nyt tuo paita päällä.

Veli omistaa nyt tästä kamerasta sit puolet. Meillä oli kovat neuvottelut, mutta hän ei suostunu 60:40 omistussopimukseen miun hyväksi. Höh.
Näissä riittääkin hommaa koko loppu lomaksi: filosofian uusintakoe, afroamerikkalaisen musiikinhistorian kirjallinen tentti, ja vielä onnettomasti kesken oleva laulusovitus Stellan Kutsumattomista vieraistaBen Howard

http://www.nollie.tv/2010/01/music-club-quiksilver-sponsored-acoustic-songwriter-surfer-ben-howard.html
Tämä mies tekee hyvää musiikkia.
Se on folk musiikkia.
Tällä miehellä on myös vastustamaton ääni.
Putoaisin jaloiltani jos joku laulaisi minulle noin.

2 kommenttia:

  1. tosi hyvän valinnan teitte! mie mietin viime kesänä että otanko canonin 600D:n vai jonkun pentaxin mallin, ja lopulta päädyin siihen kalliimpaan eli canoniin :D mutta siis oon ollu hirmu tyytyväinen siihen monenkin syyn takia: värimaailma on tosi hyvä ja luonnollinen, valikko on helppokäyttöinen ja asetukset oppii nopeasti. voin vaan sanoa että hyvän kameran ostitte ja onnea kuvailuun! (:

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Joo, kyl ton peruskäytön alkaa jo nyt oppia, onhan tossa opettelemista mut mukavaa vaan :) Ja tyytyväisiä ollaan oltu kyllä tähän mennessä.

    VastaaPoista