keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Hirmu vähän mie täällä blogin puolella kertoilen mitä miun arkielämässä tapahtuu ja mitä miulle kuuluu. Vaikka jotakin voi ollakin aistittavissa novellikyhäelmissä mitä tänne raapustan. Nyt tuli kuitenkin tarve ja halu avata vähän yksityiskohtasemmin elämässä tapahtuvia asioita. :)
Sain muutama viikko sitten tiedon, että olen ensi kesän Muumimaailmassa tarjoilijana. Sinne hakeminen oli vähän kuin kokeilu, en uskonut että olisin saanut kutsua edes työhaastatteluun. Mutta toisin kävi, kävin Naantalissa Hattivattientalossa vakuuttamassa haastattelijan vahvalla ruotsin kielellä ja hitusen haparoivalla englannilla. Viikko siitä tuli tieto, että minut on valittu koko kesäksi työskentelemään muumien kanssa!

kuva:  http://weheartit.com/entry/9329471

Edessä on siis muutto Turkuun kesäksi. Eka kerta kun lähden kokeilemaan itsenäistä elämää. Sain kämpän vuokrattua pyöräilymatkan päästä keskustaa, uudelta opiskelija-alueelta. Kämppä on nätti ja avara yksiö ja oon innoissani muutosta! Hymy leviää kun mietin kaikkia niitä kauniita kesäaamuja kun juoksen Aurajoen rannassa ja sitä toivottavasti mukavaa työporukkaa joka on Muumimaailmassa :) Kivaa päästä näkee Turun kesämeininkejä. Hassuahan se on ja hieman pelottavaakin, että lähtee yksin vieraaseen kaupunkiin ja kaikki tutut ja kaverit jää tänne. Varsinkin kun viime kesän vietin aktiivisesti istuen illanvietoissa myöhään, ja kaikille kavereille pystyi soittamaan ja tunnin varoitusajalla löytyi jotain tekemistä. Tilanne tulee olemaan ihan erilainen Turussa, mutta uskon että työporukasta tulee uusia kavereita. Miusta tää on huikee mahdollisuus. Ja tällä hetkellä vihaan Joensuumeininkejä ja loputonta juorurinkiä niin paljon että tosi vapauttavaa päästä kesäksi muualle !

Lopuks haluaisin kuulla mielipiteitä siitä, lukisitteko mielellään myös vähän vähemmän abstraktimpia tarinointeja täällä? Oon kokenu vähän kriiseilyä tän blogin suhteen, kun ei kuule kommenttia siitä kuka lukee, mitä lukee tai lukeeko laisinkaan, ja tästä on muokkautunut nyt lähinnä tämmönen tuntojen purkamisväline. :D Kehitysideoita?

4 kommenttia:

 1. Mie käyn täällä läpi aika samanlaisia tuntemuksia kesän suhteen, olis kiva nähdä vaikka jossaki vaiheessa kesää ku Helsinki ja Turku ei kauheen kaukana toisistaan oo! :)
  Lukisin mielelläni ehkä enemmän myös siun omia kuulumisia tai muuten vaan kuvia päivästä. Ite tykkään noista tarinoista mitä nyt kirjottelet, esimerkiks se viimeks kirjotettu junatarina oli hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ehdottomasti nähdään :) Kiitos palautteesta! Oon itekin miettiny että tätä vois nyt vähän henkilökohtaistaa. Katsellaan katsellaan :)

   Poista
 2. Hei!

  Olet lahjakas kirjoittelija, mutta lifestyle-tyyppiset postaukset ois kyllä ihan huippuja. :) Niitä lisää!

  PS. Symppis blogi. C:

  T. Ano

  VastaaPoista
 3. Kiitos Ano :) Kiva kuulla kommenttia, really! Tulee hyvälle tuulelle. Laitetaan lifestylepostaukset to do -listalle! Mie hieman vierastan semmosta tätä-söin-tänään-ja-tälleen-laitoin-hiukset-tänään -tyyppistä kertoilua, joten sellasta tuskin tulee täällä näkymään, mutta mielelläni postailen jatkossa enemmän omasta elämästäni. :)

  VastaaPoista